Takläggare Norrköping

Ett nytt tak är en god investering

Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder ett flertal bygg- och hantverkstjänster.

Byggnationer

Vi bygger om, vi bygger nytt, vi bygger om. Altaner, uterum, byte av tak. Våra duktiga snickare, byggare och hantverkare kan utföra de flesta projekt.

Fönster/glas

Vi tillhandahåller även fönster i flera olika material och stilar. PVC-fönster i Europa-serien, traditionella fönster i classic-stilen och öppningsbara vridfönster i Norden-serien. Dessutom utför vi inglasningar av altaner och balkonger.

Måleri

Vi målar allt och överallt! Större fastigheter och helt vanliga villor – det finns inget som våra erfarna och professionella målare inte klarar av. Vi utför våra målaruppdrag snabbt och effektivt och till ett rimligt pris. Vi använder oss enbart av kvalitetsfärger från kända tillverkare.

Fasadarbeten

Vi utför de flesta fasadarbeten – det kan handlar om att putsa om eller tilläggsisolera fasaden eller kanske byta panel.  Trä, plåt, puts – vi utför fasadarbeten i alla tänkbara material.

Våtrum

Vi tar även hand om våtrum/badrum. En kvalitativ renovering utförd av oss är en långsiktig investering. Vi lägger kakel, klinkers och värmeslingor och monterar även badrumsinredning enligt kundens önskemål.

 

Vi lägger tak i alla material – en säker investering för framtiden!